Nerja

Genieten van een ontspannende en fantastische vakantie in het mooie Nerja, een schilderachtige badplaats die zijn oorspronkelijke sfeer goed heeft weten te behouden. Het heeft zijn charme als vissersdorp kunnen bewaren doordat hoogbouw niet is toegestaan en  daardoor massatoerisme is uitgebleven. U vindt er nog grote delen van de oude stad met Andalusische witgeverfde huisjes en doolhofachtige straatjes. Hier kunt u nog veel van de echte Spaanse sferen proeven. De kust van Nerja is prachtig en afwisselend met mooie baaien en steile  rotsen.

Frigiliana

Frigiliana is een gemeente in de streek Axarquía van de Spaanse provincie Málaga in de regio Andalusië met een oppervlakte van 41 km². In 2007 telde Frigiliana 2834 inwoners. Frigiliana is een idyllisch en typisch Andalusisch dorpje gelegen ten noorden van Nerja. Eind jaren negentig is het dorpje enkele malen tot het mooiste dorpje van Spanje uitgeroepen. Elke zomer wordt er een bloemenfeest georganiseerd.

Malaga

Málaga is een gemeente en de op één na grootste stad van Andalusië, en de op vijf na grootste stad van Spanje. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Málaga.

In 2007 had de stad een officieel inwonertal van 561.250, en in de stadsomgeving van Málaga wonen in totaal 1.074.057 mensen. De stad ligt aan de Middellandse Zee, aan de toeristische Costa del Sol en op slechts 100 kilometer afstand van de Straat van Gibraltar. Málaga wordt omgeven door bergen, de zogenaamde “Heuvels van Axarquía” en wordt doorkruist door twee rivieren, de Guadalmedina en de Guadalhorce die beide uitmonden in de Middellandse Zee.